Basistraining: Social Media

16Jun19:3021:00Basistraining: Social MediaAan de slag met de basis van social media. Hoe zet jij jouw kanalen in? 19:30 - 21:00 14 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 19:30 - 21:00

Locatie

Online, Microsoft Teams

Other Events

Details

LEER ALLES OVER HOE JIJ SOCIAL MEDIA KAN INZETTEN VOOR JOUW ORGANISATIE OF CLUB. VAN HET ALGORITME TOT DE STATISTIEKEN, EN ZO MEER IMPACT MAKEN MET JOUW SOCIALS.

In 1.5 uur neemt Eva van Monkeys and Bananas je mee in het landschap van social media. Zij vertelt jou de ins en outs op het gebied van sociale media en geeft je praktische tips om aan de slag te gaan om meer uit jou sociale kanalen te halen. In deze training gaan we het hebben over de over de do’s en dont’s, de manieren waarop je meer impact maakt en uiteraard nog veel meer! Willen jullie met dit thema aan de slag? Schrijf je dan snel in.

”Samen maken we er een gezellige en informatieve avond van! Tip: kom samen! Zo zorg je ervoor dat er meer draagvlak is binnen jouw organisatie en kunnen jullie daarna met elkaar sparren om lekker aan de slag te gaan.”

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang, krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie – inclusief de link om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de workshop: 

  • Heb jij inzicht in het algoritme van verschillende social media platforms.
  • Heb je concrete tips waarmee je direct aan de slag kunt.
  • Weet jij hoe jij jouw bereik kunt vergroten.
  • Ken jij de do’s en dont’s die je nooit meer vergeet!
  • Heb jij na een gezellige en informatieve avond meer inzicht in de inzet van jouw sociale media. 

Docent

Eva Ubben

Hey social media

Learn More

Een woordje van de docent

“Hoi, ik ben Monkey Eva en ik vertel jullie graag meer over social media. Ik ben online marketeer bij Monkeys and Bananas in Breda, dus de kennis over social media zit wel goed ;). Ik hou enorm van kennis delen met mensen dus ik doe dit ook graag met jullie! Dikke apen groet en hopelijk tot 16 juni!”

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven