Besturen kun je leren

22Nov19:0021:30Besturen kun je leren19:00 - 21:30 8 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Maandag) 19:00 - 21:30

Locatie

Online, Microsoft Teams

Other Events

Details

Een ding is zeker een bestuur is onmisbaar.

Ben jij een bestuurder of zou jij graag in een bestuur willen zitten? Wil jij leren wat besturen in theorie inhoudt? Dan is deze training iets voor jou. We gaan in op de rol van een bestuurder. De invloed van cultuur, structuur en strategie; Diversiteit in een bestuur en nog vele andere zaken. Zo leer je door deze training met verschillende bestuursaspecten rekening te houden. En samen te bouwen aan een goed functionerende sportclub of vrijwilligersorganisatie.

”Als bestuurder is het belangrijk om naar de toekomst te kijken, wil jij weten hoe? Kom dan naar de sessie!”

 

Doelgroep
Deze bijeenkomst is bedoeld voor vrijwilligers die graag meer willen leren over besturen en of ambitie hebben om wellicht in het bestuur te gaan.  

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie, inclusief de link om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven