Bestuurdersaansprakelijkheid, hoe zit dat nou eigenlijk?

27Sep19:3021:30Bestuurdersaansprakelijkheid, hoe zit dat nou eigenlijk?Voor alle bestuurders die meer willen weten over aansprakelijkheid en het nut van verzekeringen én tips willen uitwisselen.19:30 - 21:30 14 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 19:30 - 21:30

Locatie

Gasthuisvelden 11, 4811VX Breda

Other Events

Details

We krijgen vaak vragen van organisaties over de aansprakelijkheid van bestuursleden en de vrijwilligersverzekering. Hoog tijd voor opheldering!

Je bent bestuurder van een vrijwilligersorganisatie, of overweegt om een bestuursfunctie aan te nemen. Heel logisch dat je wil weten wat jouw verantwoordelijkheden zijn, en welke risico’s je loopt als bestuurder. En vooral ook hoe je voorkomt dat jij als bestuurder ergens aansprakelijk voor wordt gesteld. Gastspreker Jan van Gool van Mark Advocaten vertelt precies hoe het zit tijdens dit themacafé.  

Ook is er tijdens deze bijeenkomst gelegenheid om kennis te maken met andere Bredase bestuurders. Want hoe fijn is het om nieuwe mensen te leren kennen, oude banden aan te halen, en handige tips uit te wisselen?!

 Wil je meedoen?
Interessant? Meld je dan snel aan door te klikken op ‘ja ik ben er bij’. 

Datum & tijd
Dinsdag 27 september:  19.30 uur – 21.30 uur.  

Doelgroep
Bestuursleden en vrijwilligerscoördinatoren van Bredase vrijwilligersorganisaties  

Hoe gaat het in zijn werk?
Ongeveer een week van te voren krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te kunnen doen. 

Aanmelden & Afmelden
Wil je meedoen? Meld je dan snel aan door te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan je er toch niet bij zijn?  Laat het ons zo snel mogelijk weten door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl. Dan kunnen we een ander blij maken met jouw plekje.  

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder! 

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

14 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven