Blind walls gallery tour

09Aug11:0012:30Blind walls gallery tour11:00 - 12:30 2 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 11:00 - 12:30

Locatie

Parkeerplaats MOLS

Other Events

Details

Ontdek de geschiedenis van Breda op een alternatieve en beeldende manier!

Houd jij van kunst en cultuur? Dan is deze tour echt iets voor jou!

Blind Walls Gallery is het museum op straat. Je hebt ze vast wel eens gezien: de bijzondere muurschilderingen door heel de stad. Tijdens deze tour ontdek je ze allemaal, én je hoort de bijzondere verhalen die erachter schuilgaan! Elke schildering verbeeldt een stukje geschiedenis van de stad, graag laten wij je jouw stad op een alternatieve wijze ontdekken.

”Neem een duik in de cultuur van jouw stad tijdens deze stadswandeling. Samen ontdekken jullie de blindwalls en kom je meer te weten over de geschiedenis achter de schilderingen. Dé combinatie tussen kunst en cultuur”

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda, is welkom. Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger in crime mee! Samen meedoen is nog veel leuker.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen, dan maken wij het gelijk in orde. 

Sta jij op de reservelijst? Indien er een plaatje vrijkomt nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

2 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven