Blind Walls Gallery tour

06Aug14:0015:30Blind Walls Gallery tourOntdek de muurschilderingen in Breda en de verhalen erachter!14:00 - 15:30 7 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 14:00 - 15:30

Locatie

Stadserf 2, dit is bij de Explore store Breda

Other Events

Details

Ontdek de bijzondere muurschilderingen door heel Breda!

Kunst- en cultuurliefhebber? Schrijf je dan in! Blind Walls Gallery is het museum op straat. Je hebt ze vast wel eens gezien: de bijzondere muurschilderingen door heel de stad. Tijdens deze tour ontdek je ze allemaal, én je hoort de bijzondere verhalen die erachter schuilgaan van een gids. Elke schildering verbeeldt een stukje geschiedenis van de stad. Zo ontdek je Breda op een alternatieve manier.

”Tijdens een stadswandeling ontdek je de Blind Walls. Zo kom je meer te weten over de geschiedenis achter de muurschilderingen. Dé combinatie tussen kunst en cultuur, gezellig in een groep!”

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega!

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de workshop vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst. Vermeld hierin jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

 

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

7 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven