Brain training: Maak kennis met RGM

28Feb19:3021:00Brain training: Maak kennis met RGMAan de slag met jouw cognitieve vaardigheden! 19:30 - 21:00 3 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 19:30 - 21:00

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Wil jij op een leuke manier jouw hersenen trainen? Dan is deze RGM workshop echt iets voor jou!

Misschien heb je er wel eens van gehoord: RGM. RGM is een vrolijke oefenmethode voor de hersenen. Op basis van ritme en muziek train jij je beweging, spraak en cognitie. Doordat er meerdere hersengebieden tegelijkertijd geactiveerd worden zien, horen, bewegen, spreken, geheugen) is het een super sterke manier om de conditie van de hersenen te verbeteren.

Zo worden je hersens geprikkeld om nieuwe verbindingen aan te maken. In deze korte RGM workshop ga jij ervaren hoe dit werkt. Lijkt het je interessant om lekker interactief aan de slag te gaan? Doe dan mee en schrijf je in!

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft op om een creatieve wijze aan de slag te gaan met RGM, mag mee doen. Tip: neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig!

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

3 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven