(vol) Breda van bovenaf: beklim de Grote Kerk

22Aug13:0014:15(vol) Breda van bovenaf: beklim de Grote KerkBewonder de Parel van het Zuiden vanaf grote hoogte!13:00 - 14:15

Tijd

(Dinsdag) 13:00 - 14:15

Locatie

Grote kerk Breda, buiten verzamelen! Verzamelpunt: Torenstraat, dit is bij het hekwerk van de kerktoren.

Other Events

Details

Heb je Breda altijd al eens van bovenaf willen bewonderen? Dan is dit je kans!

Deze zomer organiseert de Grote Kerk in samenwerking met Gilde de Baronie een avontuurlijke rondleiding. Ze nemen je mee door het hoogste punt van de stad: ‘de Grote Kerk’.

In deze workshop ga jij de kerktoren vanuit de binnenkant beklimmen. Geniet van adembenemend uitzicht over ons mooi Breda. Samen met mede-vrijwilligers en een gids ga je de hoogte in. Na maar liefst 287 treden (!) geniet je samen van het uitzicht. Je ontdekt waar de stadsbeiaardier de klokken bespeelt. Een bijzondere ervaring, midden in het hart van de stad!

Wist je dat:
De Grote Kerk een Rijksmonument is en onderdeel is van de top 4 topmonumenten in Breda? 

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft in cultuur. Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger! Samen meedoen is nog veel leuker.

LET OP: i.v.m. de veiligheid zijn torenbeklimmingen alleen toegankelijk voor personen van 12 jaar en ouder, die smalle (deur)openingen kunnen passeren en fysiek in staat zijn 287 traptreden te lopen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Ongeveer een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je aan voor de reservelijst. 

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst wilt, dan maken wij het gelijk in orde. Sta jij op de reservelijst? Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Fotograaf: Jan Korebrits

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven