Spellenmiddag bij Landgoed Nuwenhuys

01Aug13:3015:00Spellenmiddag bij Landgoed NuwenhuysSamen Oud-Hollandse spellen spelen in de frisse buitenlucht!13:30 - 15:00 15 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 13:30 - 15:00

Locatie

Reeptiend 50, 4836 AV Breda

Other Events

Details

Maak je klaar voor Oud-Hollandse spellen in de buitenlucht!

Gek op spelletjes? Dan mag jij de spellenmiddag bij Landgoed Nuwenhuys niet missen. Samen met andere vrijwilligers speel je verschillende spelletjes. Dat doe je buiten, op het prachtige landgoed van Landgoed Nuwenhuys.

Goed om te weten: als het slecht weer is, worden de spellen binnen georganiseerd!

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega!

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst. Vermeld hierin jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

15 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven