Business Model You

01Dec00:0031Jan(Jan 31)23:00Business Model YouMaak werk van je ambitie!(December 1) 00:00 - (Januari 31) 23:00 9 Plaatsen beschikbaar

Tijd

December 1 (Dinsdag) 00:00 - Januari 31 (Zondag) 23:00

Locatie

Online

Other Events

Details

Heb je een baan, maar mis je wat? Of is het tijd voor een nieuwe stap in je carrière? Sluit dan aan tijdens deze cursus ‘Business Model You: Maak werk van je ambitie’ en geef jezelf richting en energie om te doen wat jij wilt!

Tijdens de workshop wordt er gebruik gemaakt van het Business Model You. Met dit praktische en overzichtelijke model, ga je aan de slag met verschillende vragen en opdrachten die jou ondersteunen bij het inrichten van jouw leven. Wat voor werk doe je en welke interesses heb je? Wat levert, naast salaris, werk jou op? En wat mis je eigenlijk nog in je werk of dagelijks leven?

Naar aanleiding van verschillende opdrachten en vragen, ga je aan de slag met het in kaart brengen van wat jij in de nabije toekomst wilt bereiken. Samen ga je ontdekken hoe je dat in werking kunt zetten.

Wil jij even stilstaan bij jezelf, wat je doet en hoe je meer voldoening kunt halen uit je dagelijks leven? Schrijf je dan snel in voor deze workshop. Word ondernemer van je eigen leven en leg de basis voor een flitsend 2021.

Ga aan de slag via de volgende link:

Wat levert de training op?

Door de workshop krijg jij in beeld:

  • Over welke interesses en capaciteiten jij beschikt
  • Hoe je andere in het dagelijks leven kan helpen
  • Welke activiteiten jou energie geven
  • Hoe jij je dagelijkse leven wil en kan inrichten
  • Welke werkzaamheden bij jou passen

Een woordje van de docent

Veelzijdigheid in communicatie met een focus op persoonlijke ontwikkeling, dat ben ik! Mijn doel is het trainen en coachen van studenten, vrijwilligers en professionals in hun carrière ontwikkeling; vakgericht en persoonlijk.

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!11

9 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven