Compassie training: lichtpuntjes en dankbaarheid

23Feb09:3012:00Compassie training: lichtpuntjes en dankbaarheid09:30 - 12:00 1 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 12:00

Locatie

Nog niet bekend! Indien fysiek mogelijk in de Teruggave, Gasthuisvelden 11

Other Events

Details

Dankbaarheid en lichtpuntjes. Daar gaan we het tijdens deze compassie training mee oefenen. Dankbaar zijn klinkt eenvoudig, maar het is makkelijker gezegd dan gedaan. Voor iedereen is dat namelijk anders! Dankbaarheid of lichtpuntjes kunnen in hele kleine dingen zitten. De één is dankbaar voor zijn of haar gezondheid, de ander voor een goede vriendschap of een heerlijke dag in het bos.

Dankbaarheid en lichtpuntjes brengen een hoop positiviteit met zich mee. Het zorgt ervoor dat we meer genieten van de dingen die we ervaren en meemaken. Geluk gaat hiermee hand in hand. Wil jij aan de slag met dankbaarheid & lichtpuntjes, en nóg meer genieten van ervaringen of gebeurtenissen? Dan is deze compassie training wat voor jou!

‘’ Als er blijdschap is, dan kan er makkelijk dankbaarheid ontstaan… maar het is ook zo als er dankbaarheid ontstaat, dat er ook makkelijker blijdschap is.‘’

Lichtpuntjes in je leven binnen laten komen en niet vluchtig opmerken: daar gaan we het over hebben en mee oefenen. Ook ga je dankbaarheid deze ochtend innerlijk ervaren.

Benodigdheden

  • Matje 
  • Dekentje
  • Pen en papier

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft op om een creatieve wijze aan de slag te gaan met mindfulness, mag meedoen. Tip: neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen mee doen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig!

Locatie
De training wordt fysiek verzorgt. Indien de training  live niet door kan gaan i.v.m. de coronamaatregelen wordt de training online verzorgt via Microsofts- teams.

Fysiek van 09.30 tot 12.00 uur
Online van 09.30 tot 11.30 uur

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven