Compassie training: loslaten

10Apr09:3012:00Compassie training: loslatenga aan de slag met het loslaten en het stimuleren van verandering09:30 - 12:00 5 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 12:00

Locatie

Princentuin 2a te Breda.

Other Events

Details

Leer loslaten op een andere manier dan je gewend bent!

De tijd gaat razendsnel. Alles om ons heen verandert in no-time. Vandaag kan er weer anders uitzien dan morgen. In deze bijeenkomst ga je aan de slag met loslaten van zekerheiden, om veranderingen ruimte te geven. Wat helpt in het proces van veranderen? Hier kom jij achter, tijdens de sessie. 

Vind jij het soms moeilijk om los te laten? Of open te staan voor veranderingen? Voel jij soms een bepaalde weerstand of gevoel van ongemak? En weet jij niet waar dit vandaan komt? Vaak houden we ons vast aan dingen die ons een fijn gevoel geven. Dit noemen we ook wel onze comfortzone. Dit kan gaan over grote en kleine dingen. Denk aan die vriendschap, je vaste koffie tentje, een fijne vakantiebestemming of je favoriete restaurant. Deze zogeheten comfortzone wordt vaak bepaald door onze cultuur. Wat kan? Wat mag? Welke keuze maak je en waarom? Er is niets mis met zekerheid en gemak, maar soms sluit het ook onze ogen voor nieuwe kansen, mooie uitdagingen en persoonlijke groei.

Hoe ga jij om met verandering? Hoe kan je nu beter loslaten? En wat doe jij om jezelf persoonlijk uit te dagen en nieuwe dingen te proberen? In hoeverre speelt zekerheid bij jou een rol om geen nieuwe dingen te proberen? Ben jij je bewust wanneer jij openstaat voor verandering? En wanneer niet? In deze ervaringsgerichte compassie training duiken we samen in jouw zekerheid en de ruimte om veranderingen aan te gaan.

Wist je dat zekerheid de vijand is van verandering? Soms is zekerheid namelijk iets waar we ons aan vasthouden, omdat je eigenlijk juist onzeker bent. Dat is heel normaal, en helemaal niet erg. Zolang je verandering aangaat en het niet vermijdt!

Lijkt het jou interessant om jezelf nog beter te leren kennen en er achter te komen waar jij je aan vasthoudt? Dan is deze evaringsgerichte training zeker iets voor jou! Let op: dit is geen theoretische training maar een actieve training. Je gaat zelf aan de slag met meditaties, diverse oefeningen en met stilte.

Doelgroep
Bredase vrijwilligers die op een compassie volle manier aan de slag willen met zichzelf. Dit keer komt het thema zekerheid en verandering aanbod.

Hoe gaat het in zijn werk?
Ongeveer een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

5 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven