Compassie training: Moed en zijn vele gezichten

15Sep09:3012:00Compassie training: Moed en zijn vele gezichtenAan de slag met de kern van compassie!09:30 - 12:00

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 12:00

Locatie

Gasthuisvelden 11, 4811VX Breda

Other Events

Details

Hoe ga jij aan de slag met compassievolle moed voor al jouw stemmingen?

Niet altijd is alles even makkelijk. Ook aanwezig zijn in het moment, met alles wat in en om je heen gebeurt. In het dagelijks leven komt er een hoop op je af. En soms kan je er zelf even niet bij.

Er is soms moed nodig om het te kunnen bevatten, te aarden, te observeren en hetgeen ruimte te geven. Zonder iets in eerste instantie te willen veranderen. In deze training besteden we aandacht aan het onderwerp “Moed”. Jij mag op afstand toeschouwer zijn van wat er in en om jou heen gebeurt. Aan de hand van verschillende oefeningen en meditatie(s), geven we aandacht aan de stemming(en) die je op dit moment ervaart.

”Tijdens deze bijeenkomst ontdek je dat je met moed jouw verschillende gezichten kan observeren. Je ervaart dat jij niet die stemming of dat gezicht bent. Jij mag jezelf zien, horen en ervaren”.  

Benodigdheden

  • Matje 
  • Dekentje
  • Een spiegeltje

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft om op een compassievolle manier aandacht te geven aan zichzelf. Tip: neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger  crime mee! Samen mee doen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig! 

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

 

 

 

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven