Compassietraining: Tevredenheid

15Mei09:3012:00Compassietraining: TevredenheidWil jij leren hoe je negatieve gedacht kunt ombuigen naar positieve gedachten?09:30 - 12:00 5 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 12:00

Locatie

Reeds onbekend, dit wordt zo snel mogelijk per mail bekend gemaakt!

Other Events

Details

Ben jij tevreden met de dingen die je doet? Kan jij op een fijne manier naar jezelf kijken? Of ervaar jij geregeld een kritische stem, negatieve gevoelens of onvrede? Dat gaan we samen ontdekken, tijdens deze compassietraining!

Tevreden zijn is misschien wel een van de moeilijkste dingen. Het is altijd zo makkelijk gezegd: ’tevreden zijn’, maar hoe doe je dat nu? En hoe kan je positief naar jezelf kijken? Vaak zit tevredenheid in ons hoofd: het is iets wat we van ons zelf verwachten. Want wat als je nog doelen of wensen hebt, moet je die dan laten gaan? Nee, natuurlijk niet! Maar het is wel fijn als jij bij jezelf kan nagaan waar een gevoel, gedachte of verlangen vandaan komt. Is hetgeen dat je denkt of voelt echt zo? Kan je het (echt) veranderen? En wil je hier voor gaan? Of moet jij eerst nog de keuze maken of jij hier wel iets mee moet? Oude patronen en gedachten zijn niet altijd even makkelijk om van los te komen, maar soms wel van belang.

In deze training gaan we aan de slag met onvrede en hoe jij dit op een positieve manier kan gaan ombuigen.

Lijkt het jou interessant om jezelf nog beter te leren kennen en erachter te komen waar jij je aan vasthoudt? Dan is deze ervaringsgerichte training zeker iets voor jou! Let op: dit is geen theoretische training maar een actieve training. Je gaat zelf aan de slag met meditaties, diverse oefeningen en met stilte.

Doelgroep
Bredase vrijwilligers die op een compassie volle manier aan de slag willen met zichzelf. Dit keer komt het thema zekerheid en verandering aan bod.

Hoe gaat het in zijn werk?
Ongeveer een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

5 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven