Compassietraining: Veerkracht

15Nov09:3012:00Compassietraining: Veerkracht09:30 - 12:00 4 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 12:00

Locatie

Reeds onbekend, dit wordt zo snel mogelijk per mail bekend gemaakt!

Other Events

Details

Hoe veerkrachtig ben jij? Werk aan jouw veerkracht in deze compassietraining!

We leven in een tijd waarin we veel veerkracht nodig hebben. We maken elke dag van alles mee. Dat vraagt om de nodige aanpassing en het vermogen om mee te veren. Dit is niet altijd even makkelijk, en dat hoeft ook niet (altijd). Maar belangrijk is het wel! Veerkracht geeft ons namelijk ruimte om te groeien, en te ontdekken dat het ook anders kan. Hoe veerkrachtig ben jij?

”Veerkracht: de kunst om mee te deinen op de golven van de verandering, om tegenslagen te boven te komen en zelfs te zien als groeimogelijkheden!”

In deze bijeenkomst ga je ervaren. Door je open te stellen, leer je hoe je met volledige aandacht naar een situatie kunt kijken. Je leert rust vinden met eventuele eerdere frustraties, ergernissen of conflicten. Je staat stil bij de situatie een ervaart hoe je hier op een andere manier mee om kunt gaan.

Deze mindfulness gerelateerde workshop helpt jou bij het creëren van ruimte. Ineens heb je keuze mogelijkheden, door compassievol met jezelf om te gaan. Deze workshop is ervaringsgericht. Door middel van schrijf opdrachten, lig- en zitmeditaties, krijg je inzicht hoe het is met jouw veerkracht op dit moment is. Ontdek hoe jij lichamelijk, emotioneel, sociaal of spiritueel reageert op gebeurtenissen of situaties.

Hoe gaat het in zijn werk?
Ongeveer een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!6

4 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven