(VOL) Workshop: Houtbewerking

08Aug13:3015:30(VOL) Workshop: HoutbewerkingMaak een tapasplank, onderzetter of vogelhuis!13:30 - 15:30

Tijd

(Dinsdag) 13:30 - 15:30

Locatie

Laanzichtweg 101, 4847 SH Teteringen

Other Events

Details

Ben jij graag creatief bezig? Dan is deze workshop houtbewerken zeker iets voor jou!

Maak kennis met (de vrijwilligers van) Tools To Work! Zij jou mee in de wereld van houtbewerking. Jij mag maken wat jij  wil. Denk bijvoorbeeld aan een toffe tapasplank voor op tafel, of leuke onderzetters voor drankjes. Van hout kan je van alles maken! Elke dag werken ze bij Tools To Work aan nieuwe houten voorwerpen. Lijkt het je leuk om ook creatief aan de slag te gaan met hout? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

”Wij zijn een stichting waar we afgedankte spullen een tweede leven geven. Dat doen we dus ook met hout. Zo worden oude pallets omgetoverd tot bloembakken. Oude meubels worden lectuurbakken, onderzetters, vogelhuisjes of tapasplanken. Tijdens de workshop krijg je te zien hoe dit in zijn werk gaat. Ook krijg je de kans om een voorwerp van eigen keuze te maken, dat je ook mee naar huis mag nemen!”

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft om creatief bezig te zijn. Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker.

Hoe gaat het in zijn werk?
Ongeveer een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst wilt, dan maken wij het gelijk in orde. Sta jij op de reservelijst? Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven