vol! - Creatieve bakworkshop bij het Kidscafé

30Aug15:0017:00vol! - Creatieve bakworkshop bij het KidscaféLet op: deze activiteit is vol. Schrijf je in voor de reservelijst.15:00 - 17:00

Tijd

(Vrijdag) 15:00 - 17:00

Locatie

Meerhoutstraat 2bis. Goed om te weten; het pand van La femme vitaal bevind zich in een oude basisschool.

Other Events

Details

Deze activiteit is vol! Wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Houd jij van bakken? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Een cake-pop is een feestelijke lekkernij, die héél leuk is om te maken! Normaal gesproken ondersteunen de vrijwilligers van La Femme Vitaal de kinderen. Dit keer zijn de rollen omgedraaid! De ervaren kinderen van het Kidscafé gaan jou leren hoe je een cake-pop maakt.

Goed om te weten: je hoeft geen ervaring te hebben met koken of bakken. Je hoeft er ook niet goed in te zijn, iedereen kan het! In deze workshop gaat puur om de ervaring om gezellig samen te bakken en een lekkere cake-pop te maken.

Wat heb je nodig?
Voor deze activiteit heb je niets nodig.

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega!

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet mee doen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de activiteit vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven