Creatieve ochtend bij Magazijn076

29Aug10:0012:00Creatieve ochtend bij Magazijn076Aan de slag met poëzie, naaien en het autisme belevingscircuit10:00 - 12:00 18 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 10:00 - 12:00

Locatie

Kloosterlaan 172, 4811 EE Breda

Other Events

Details

Kom kennismaken met Magazijn076!

Magazijn 076 is een laagdrempelige werk- en ontmoetingsplek voor mensen met autisme. Iedereen mag zichzelf zijn en doen waar hij/zij van houdt! Tijdens het zomerprogramma openen zij hun deuren. Je kunt creatief aan de slag met poëzie, een kijkje nemen in hun naai atelier, of zelf ervaren hoe het is om autisme te hebben in het belevingscircuit. Lijkt dit jou leuk? Schrijf je dan in en laat je verrassen!

Wat heb je nodig?
Voor deze activiteit heb je niets nodig.

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega!

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet mee doen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de activiteit vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!2

18 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven