Creatieve workshop: Moodboard maken - Jouw mooiste 2023

23Jan19:0021:30Creatieve workshop: Moodboard maken - Jouw mooiste 2023Creatief aan de slag: Maak jouw dromen en wensen visueel!19:00 - 21:30 2 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Maandag) 19:00 - 21:30

Locatie

Avans hogeschool, lovensdijkstraat 61, ruimte LA503

Other Events

Details

Jouw beste 2023!

Het nieuwe jaar is aangebroken. Wat hoop je dat 2023 jou brengt? Welke goede dingen van 2022 neem je mee? En natuurlijk ook: welke liever niet? Dit zijn leuke vragen om mee aan de slag te gaan op een creatieve manier!

In deze workshop maken we een moodboard van ons gedroomde jaar 2023. Dit is een laagdrempelige, ontspannen activiteit die veel duidelijk kan maken. Wat vind je echt belangrijk? Wees niet verbaasd als er ook een verrassing op jouw moodboard verschijnt!

Een moodboard ontstaat door onder begeleiding af te stemmen op je gevoel en daarna ‘plaatjes te plakken’. Door middel van een aantal vragen start en eindigt de opdracht. Je gaat naar huis met meer inzicht (of bevestiging) in jezelf en natuurlijk met jouw unieke moodboard.

Goed om te weten
Dit is een creatieve workshop waarin je lekker met je handen aan de slag gaat.

Let op! Dit is ervaringsgerichte training en geen theoretische training.

Benodigdheden

  • Neem je eigen schaar mee!
  • Heb je zelf nog tijdschriften? Neem deze dan ook mee.

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft op om een creatieve wijze aan de slag te gaan met mindfulness, mag meedoen. Tip: neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig!

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

OpenNog beschikbare plaatsen

Scroll naar boven