Rondleiding bij Stichting Arjati

30Jul13:0015:30Rondleiding bij Stichting ArjatiMaak kennis met de Indische cultuur 13:00 - 15:30 10 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 13:00 - 15:30

Locatie

Joseph Poelaertstraat 1, 4827 EL Breda

Other Events

Details

Wil jij kennismaken met de Indiche cultuur? Laat je rondleiden!

In een gezellige huiskamer setting maak je kennis met Indische verhalen. Je leert over de cultuur en kunt prachtige voorwerpen bekijken. De vrijwilligers van stichting Arjati staan die dag voor jou klaar om je een rondleiding in het museum te geven. Ze vertellen je meer over de Indische geschiedenis en de relatie met Nederland.

Het Indisch Museum is een plek voor het Indisch Cultureel Erfgoed. Een plek waar de geschiedenis van Nederlands-Indië in wordt verteld en doorgegeven. Steeds meer mensen – niet alleen met Indische voorouders – zijn geïnteresseerd in Indisch cultureel erfgoed. Immers: meer begrijpen van het verleden, geeft houvast in het heden – én geeft richting aan de toekomst.

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega!

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst. Vermeld hierin jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

10 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven