Cultuur snuiven bij de Grote Kerk

25Aug13:0014:15Cultuur snuiven bij de Grote KerkNeem een kijkje en leer wat jij nog niet wist13:00 - 14:15 3 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Vrijdag) 13:00 - 14:15

Locatie

Kerkplein 2, 4811 XT Breda

Other Events

Details

Heb jij altijd al eens een kijkje willen nemen in de grote kerk van Breda?
Dan is dit je kans!

 

Het hart van Breda. Daar steekt de Grote kerk er letterlijk en figuurlijk met kop en schouders bovenuit. Je ziet het imposante monument langs alle kanten als je het centrum in komt rijden. Je kan hem al op afstand al bewonderen, maar… van binnen is hij nog veel mooier! Ben jij benieuwd hoe de Grote Kerk er van binnen uitziet? Op 22 augustus nemen de vrijwilligers van de Grote Kerk je mee op pad. Tijdens een unieke rondleiding praten ze je bij over de historie van het gebouw, de kunst die aanwezig is en wat er allemaal te beleven valt. Hou jij van historie en cultuur snuiven? Dan moet je hierbij zijn!

Wist je dat:
de Grote kerk van Breda een van de top 4 monumenten van Brabant is?

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en van cultuur snuiven houd. Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet meedoen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen, dan maken wij het gelijk in orde. Sta jij op de reservelijst? Indien er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Fotograaf: Jan Korebrits

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

3 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven