Dankbaarheid & Geluk

17Mar09:3011:00Dankbaarheid & GelukWaar ben jij dankbaar voor?09:30 - 11:00 7 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 11:00

Locatie

Online, Microsoft Teams

Other Events

Details

Dankbaarheid en vrijwilligerswerk gaan hand in hand. Dankbaar zijn klink eenvoudig, maar het is makkelijker gezegd dan gedaan. Voor iedereen is dat namelijk anders! Dankbaarheid kan al in hele kleine dingen zitten. Waar de één dankbaar is voor zijn of haar gezondheid, is de ander dankbaar voor een goede vriendschap of een heerlijke dag in het bos.

Dankbaarheid brengt een hoop positiviteit met zich mee. Het zorgt ervoor dat we meer genieten van de dingen die we ervaren en meemaken. Geluk en dankbaarheid gaan hand in hand. Wil jij aan de slag met dankbaarheid en nog meer genieten van ervaringen of gebeurtenissen? Dan is deze mindfulness gerelateerde training wat voor jou!

‘’ Als er blijdschap is, dan kan er makkelijk dankbaarheid ontstaan… maar het is ook zo als er dankbaarheid ontstaat, dat er ook makkelijker blijdschap is. ‘’

Hoe gaat het in zijn werk?
Een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie, inclusief de link om mee te kunnen doen.

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze ervaringsgerichte training:
– weet jij wat dankbaarheid is en wat er aan ten grondslag ligt;
– heb je misschien ervaren hoe dankbaarheid in verbinding staat met geluk;
– kun jij dankbaarheid toelaten in jouw dagelijks leven!

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven