De Indië-herdenking

15Aug14:0015:30De Indië-herdenkingDoor deze bijzondere bijeenkomst gaan de verhalen niet verloren14:00 - 15:30 20 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 14:00 - 15:30

Locatie

Egala zorg, locatie Raffy, Bernard de Wildestraat 400, 4827 EG Breda

Other Events

Details

Op donderdag 15 augustus 2024 organiseert Stichting Arjati in samenwerking met Raffy een bijzondere herdenking. We staan stil bij de verschrikkelijke periode van de oorlog (75 jaar geleden). Zo zorgen we ervoor dat het verhaal niet verloren gaat.

Op 15 augustus 1945 capituleerde Japan. Er kwam een einde aan de Japanse overheersing in Nederlands-Indië. Helaas was de vrijheid van korte duur. De verschrikkelijke Bersiap periode brak aan. Het begin van een nieuwe oorlog, die nog eens 4 jaar duurde…

Om gezamenlijk stil te staan bij de oorlog, gaan de vlaggen halfstok. Door heel Nederland worden herdenkingen georganiseerd. Zo ook in Breda, waar Stichting Arjati als vanzelfsprekend de Indië-herdenking houdt. De locatie hiervoor is bij het Indië monument in de tuin van Egala Zorg bij Raffy. Het adres is de Bernard de Wildestraat 400.

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom met een broer, zus, vriend, vriendin of collega!

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de workshop vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst. Vermeld hierin jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

OpenNog beschikbare plaatsen

Scroll naar boven