DE KRACHT VAN EEN COMPLIMENT

01FebHele dag31MarDE KRACHT VAN EEN COMPLIMENTGEEF JIJ WEL EENS EEN COMPLIMENT?(Hele dag) 5 Plaatsen beschikbaar

Tijd

Februari 1 (Maandag) - Maart 31 (Woensdag)

Details

We nemen vaak veel voorlief maar ken jij de kracht van een compliment? Dat ene woordje waardoor de ander zich gewaardeerd voelt of extra gemotiveerd wordt om door te gaan. Kleine dingen als een compliment kunnen een grote impact hebben op de ander.

Maar waarom doen we het dan toch niet dagelijks? Je zou zeggen een compliment geven is toch niet zo lastig? Echter is het geven van complimenten niet vanzelfsprekend en zeker niet altijd makkelijk. Dat komt omdat we niet echt weten hoe dat precies werkt. In deze online cursus worden de voornaamste onderwerpen rondom het geven van complimenten eenvoudig onder de loep gelegd.

Doelgroep
Deze training is ingestoken voor leidinggevende maar ik ook geschikt voor iedere andere vrijwilliger die graag aan de slag wil met het geven van complimenten.


Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leer.nl Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de workshop: 

  • Heb inzicht gekregen in manieren om de communicatie met andere (vrijwilligers/medewerkers) te verbeteren;
  • Weet je dat complimenten- en feedback geven, onderdeel zijn coachend leidinggeven
  • Kan je aan de slag met het geven van complimenten aan een ander;
  • Weet je hoe je meer aandacht kunt besteden aan anderen (vrijwilligers/medewerkers).

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat wat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling! ’’

 

Een woordje van de docent

‘’ In de online cursus ‘Complimenteren’ leer je door middel van een doeltreffende methode om een ander optimaal tot hun recht te laten komen.’’

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven