De kracht van muziek bij PodAa

20Aug10:0012:15De kracht van muziek bij PodAaSwing jij mee met het ritme tijdens de muzikale ochtend?10:00 - 12:15 14 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Vrijdag) 10:00 - 12:15

Locatie

Weerdstraat 35B, 4836BJ Breda

Other Events

Details

Laat je verrassen en maak samen muziek met de mensen van PodAa

Hou je van muziek, creativiteit en kom je graag op bijzondere plekken in Breda? Dan is deze muzikale samenkomst zeker iets voor jou!

PodAa is een prachtige plek voor bijzondere mensen. Het ligt prachtig in het buitengebied van Breda en het is een verademing om daar te zijn. PodAa is er voor mensen met een matige tot lichte verstandelijke beperking. Ze geloven in de kracht van creativiteit en muziek. Dat staat centraal in alles wat ze doen. Je krijgt een rondleiding en je gaat mee deze ochtend ook ontdekken wat de kracht van muziek is. Dat doe je samen met de bezoekers en andere vrijwilligers.

”Met muziek gaan we ook de maatschappij in. Want muziek is grensverleggend. Een ijzersterk werktuig, waarmee we beperkingen overboord kunnen zetten. Door muziek kunnen mensen met een beperking hun talenten etaleren en presenteren. Midden in de samenleving.”  

Programma:

  • 10.00 u koffie met lekkers en ‘kletspraatje’
  • 10.45 u rondleiding op ons prachtige terrein door onze medewerkers.
  • 30 u deelname aan de dagelijkse uitzending ‘Praatmaatjes’ waarin samen muziek wordt gemaakt en allerlei leuke zaken worden besproken.
  • 12.15 u afsluiting met een drankje.

Meer weten over PodAa?
Neem een kijkje op hun website Dagbesteding (podaa.nl)

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft in muziek, mag meedoen. Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger in crime mee! Samen meedoen is namelijk nog veel leuker.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

14 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven