De UBO's van jouw organisatie registreren, hoe doe je dat?

21Mar19:3020:30De UBO's van jouw organisatie registreren, hoe doe je dat?Een praktische uitleg van de SESAM academie en ruimte voor al jouw vragen.19:30 - 20:30 15 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Maandag) 19:30 - 20:30

Locatie

Digital via Microsoft-Teams

Other Events

Details

Aan de slag met jullie UBO Registratie

In juli 2018 is de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) gewijzigd. Je denk nu waarschijnlijk: is dat belangrijk voor een vrijwilligersorganisatie of sportvereniging? Het antwoord is ja. Onderdeel van deze wijziging is namelijk dat alle organisaties, dus ook stichtingen en verenigingen, vóór 27 maart 2022 moeten registreren wie hun UBO’s (Ultimate Beneficial Owners) zijn. Deze registratie moet je doen bij de Kamer van Koophandel. 

Twijfel je of dit ook voor jouw organisatie van toepassing is? Wil je weten hoe je bepaalt wie de UBO’s binnen jouw organisatie zijn? Of kan je wel wat hulp gebruiken bij de registratie? Dan zien we je graag bij dit vragenuurtje. De Arjen Vonk van de SESAM academie geeft een praktische toelichting en we beantwoorden graag al je vragen. 

Wil jij meer weten? Sluit aan tijdens dit vragen uurtje en stel jouw vraag!

Doelgroep
De bijeenkomst is bedoeld voor bestuurders van stichtingen, verenigingen of lokale initiatieven. En anderen die zich binnen deze organisaties bezighouden met wet- en regelgeving.  

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie, inclusief de link om mee te kunnen doen. 

Aanmelden & Afmelden
Wil je meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan je onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mail naar workshops@mooiwerkbreda.nl  

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder! 

Wat levert de training op?

Na deze bijeenkomst: 
– Weet je of je voor jouw organisatie UBO’s moet registreren 
– Weet je wat de registratie inhoud en welke gegevens je nodig hebt.  
– En weet je hoe je de registratie moet invullen. Dit kan je zelfs tijdens de sessie al doen! 
– Zijn al je vragen en onduidelijkheden over dit onderwerp opgelost.

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven