DE VRIJWILLIGERSVERZEKERING, HOE ZIT DAT NOU EIGENLIJK?

30Mar16:0017:30DE VRIJWILLIGERSVERZEKERING, HOE ZIT DAT NOU EIGENLIJK?Voor iedereen die meer wil weten over de vrijwilligersverzekering.16:00 - 17:30 11 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 16:00 - 17:30

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Hoe goed ben jij op de hoogte van de vrijwilligersverzekering?

“Moet ik me aanmelden om gebruik te kunnen maken van de vrijwilligersverzekering?” “Zijn vrijwilligers van politieke partijen ook verzekerd?” “Kan ik al mijn verzekeringen opzeggen?” Dit zijn vragen die wij vaak krijgen over de vrijwilligersverzekering. Hier geven wij jou op 30 maart alle antwoorden op!

Ben je bestuurder of coördinator van een vrijwilligersorganisatie? Of ben je op een andere manier bezig met het vrijwilligersbeleid? Dan is het heel logisch dat je wil weten wat je als organisatie moet regelen om goed verzekerd te zijn als er iets gebeurt tijdens het vrijwilligerswerk. De gemeente biedt kosteloos een vrijwilligersverzekering aan. Maar wat valt daar nou wel en niet onder? En is het nodig om daarnaast nog andere verzekeringen af te sluiten?

Gastspreker Ben Klaassen van Centraal Beheer Achmea (verzekeringsmaatschappij vrijwilligersverzekering) vertelt alles over de vrijwilligersverzekering tijdens dit themacafé. Daarnaast geeft verzekeringsexpert Willem de Keyzer meer inzicht in de wondere wereld van verzekeringen en de mogelijkheden náást de vrijwilligersverzekering. Willem is voormalig eigenaar van De Keyzer Zekerheid en projectleider bij vrijwilligersorganisatie Quiet Breda.

Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid om kennis te maken met andere Bredase bestuurders en coördinatoren. Fijn om nieuwe mensen te leren kennen, oude banden aan te halen en handige tips uit te wisselen!   

Doelgroep 
Bestuursleden en vrijwilligerscoördinatoren van Bredase vrijwilligersorganisaties.

Hoe gaat het in zijn werk?
Een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

11 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven