Rode Kruis: ontmoet het Noodhulp-team

21Aug18:3021:30Rode Kruis: ontmoet het Noodhulp-team18:30 - 21:30 39 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 18:30 - 21:30

Locatie

Spinveld 47, 4815 HV Breda

Other Events

Details

Ben jij benieuwd hoe het er bij een noodhulpteam aan toe gaat? Kom dan naar deze demonstratie avond bij het Rode Kruis!

Het noodhulpteam wordt ingezet door het Rode Kruis om naar crisissituaties te gaan. Denk hierbij aan ernstige ongevallen of grootschalige incidenten. Zij ondersteunen de hulpdiensten. Wil jij een uniek kijkje krijgen op hun thuisbasis en in de ambulance? Meer leren over hoe ze noodsituaties aanpakken en zich voorbereiden? Dan nodigen wij je van harte uit op deze open avond! Ze geven jou een korte demonstratie.

Het noodhulp team ondersteunt bijvoorbeeld bij: een trein die ontspoort, een aanslag of een vliegtuigongeluk.
Je moet er niet aan denken… Maar áls het je overkomt, dan staan de vrijwilligers van het Rode Kruis voor je klaar. De Rode Kruis-vrijwilligers die lid zijn van een noodhulpteam, komen onmiddellijk in actie bij een ramp, ongeluk of aanslag. Met zwaailicht en sirene gaan ze naar de plek des onheils en helpen daar lichtgewonde slachtoffers. Zo ondersteunen ze de hulpdiensten zoals ambulances, politie en brandweer.

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega!

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de workshop vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst. Vermeld hierin jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!1

39 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven