Digitaal themacafé: vrijwilligers met een rugzakje

10Mar14:4516:30Digitaal themacafé: vrijwilligers met een rugzakjeOp weg naar een inclusieve vrijwilligersorganisatie of vereniging!14:45 - 16:30 15 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 14:45 - 16:30

Locatie

Digital via Microsoft-Teams

Other Events

Details

Wil jij weten hoe je als organisatie kunt werken met alle soorten vrijwilligers?

Een team op volle sterkte dat is de droom van iedere vrijwilligersorganisaties, club of vereniging. Iedere vrijwilliger is waardevol, maar niet iedereen is hetzelfde.  Tegenwoordig zien we in het vrijwilligerslandschap steeds meer mensen die een rugzakje hebben. Misschien wil jij zo iemand graag een plekje bieden, maar kan je hier wat tips & tips bij gebruiken, zoals hoe ga je hier nu op een goede manier mee om? Hoe zet je iemand (die een rugzakje of extra begeleiding nodig heeft) in zijn kracht en waar waar kan je in de praktijk tegen aan lopen?

Wil jij hier mee over weten? Sluit dan aan tijdens het digitaal themacafé ‘vrijwilligers met een rugzakje’.

 In dit digitale themacafé vertelt Agora jou hier meer over, zodat jij straks weet hoe je om zou kunnen gaan met vrijwilligers met een rugzakje en daarnaast snijden we het thema inclusiever vrijwilligerswerk aan.

Hoe gaat het in zijn werk?
Een dag voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie inclusief de link om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl.

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven