E-book: De groeten met moeten

AprE-book: De groeten met moetenLeer hoe je beter voor je zelf kunt kiezen en kunt stoppen met met dingen doen voor anderenDe hele maand (April) 8 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (April)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Ben jij helemaal klaar met al die verplichtingen? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt door allerlei ‘moetjes’? Dan is dit e-book zeker iets voor jou!

 

We denken vaak dat we geen keuze hebben. Dus we doen wat mensen van ons verwachten. Maar we worden hier helemaal niet gelukkig van. In de tussentijd hebben we het gevoel geleefd te worden. Dit heeft invloed op onze levensvrijheid; we raken uitput, uitgeblust en gefrustreerd. Wie wordt daar nou gelukkig van? Klaar ermee! KIES VOOR JE ZELF EN ZEG DE GROETEN TEGEN MOETEN.

”Moeten is een illusie. Kies definitief voor een moetenvrij leven door het trainen van je wilspier”. 

Rick van Asperen legt je uit welke vier praktische stappen je kunt nemen. Hij beschrijft op een toegankelijke manier hoe je (her)ontdekt wat je wilt, zodat je voor eens en voor altijd moeten de groeten kunt doen!

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leer.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag dit e-book te luisten waarvoor jij je hebt ingeschreven. Het e-book is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl – Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

8 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven