E-learning: Kascontrole

JanE-learning: KascontroleDe hele maand (Januari) 10 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Januari)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Tijd voor de kascontrole!

Ieder jaar komt het opnieuw voorbij: het controleren van de kas. Dus ook bij jouw hobbyclub, sportvereniging of vrijwilligersorganisatie. Dit is een belangrijke taak en dit moet je dus zorgvuldig doen. De controle geeft het bestuur namelijk inzicht in de financiële ruimte voor toekomstige activiteiten of investeringen. Maar klopt de kas niet? Dan heeft de organisatie een probleem.

As lid van de kascommissie heb jij een belangrijke taak, het is belangrijk dat het goed wordt gedaan maar ook op de juist manier. En dat vraagt vertrouwen van het bestuurd. In deze digitale training fris jij je kennis op en ben je weer helemaal bij over de int en outs van de kascontrole.

Ben jij bestuurslid, lid van de kascommissie of administratie? En wil jij aan de slag met het opfrissen van jou kennis over de kascontrole? Dan is deze E-learning iets voor jou!

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de e-learning:

  • Weet jij wat de knelpunten zijn in een financiële administratie.
  • Weet je hoe je slim en gericht je financiële administratie kunt nakijken.
  • Weet je hoe je praktisch en effectief kan werken aan een realistisch, fraudebestendig financieel beleid.

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven