E-learning: Stress aanpakken

JanE-learning: Stress aanpakkenStress de baas. Zo doe je dat!De hele maand (Januari) 5 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Januari)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Heb jij vaak stress? En wil je daar graag wat aan doen?

Leer je hoe je stress de baas wordt!

Iedereen heeft wel eens stress. Een keertje te druk op het werk. Voor een feestje wat je hebt georganiseerd waarvoor nog niet alles is geregeld. Of voor dat leuke reisje waar je heel het jaar naar uitgekeken heb. Spanning houdt ons scherp en alert, maar te veel en te vaak spanning is niet goed voor je gezondheid! Wil jij leren hoe je stress de baas wordt en wat je er aan kunt doen? Dan is deze e-learning iets voor jou!

Leer hoe je stress kunt herkennen en relativeren. Zo krijg jij controle over de situatie!

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de e-learning:

  • Weet jij wat de kenmerken zijn van stress.
  • Weet jij wat je kunt doen om jouw stressniveau te verlagen.

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven