E-learning: E-mailmanagement

JanE-learning: E-mailmanagementDe hele maand (Januari) 6 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Januari)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Op weg naar een nette en gestructureerde mailbox!

We worden overladen met mails, op ons werk maar ook privé. Reclame, overbodige mails van collega’s, afspraakverzoeken… en ga zo maar door.
Binnen een mum van tijd zit heel je mailbox vol. Maar moet je hier echt iets mee doen? Wil je ze bewaren? Of mag het weg? De grootste vraag is misschien nog wel: “hoe krijg je nou een goede structuur in je mailbox?” Wil jij een aan de slag met een nette mailbox zodat je alles goed kan overzien? Dan is deze E-learning iets voor jou!

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de e-learning:

  • Weet jij hoe je prioriteiten kan stellen bij het verwerken van e-mail.
  • Weet je hoe je onderscheid kunt maken tussen ‘belangrijk’ en ‘dringend’.
  • Weet je wanneer je wel of geen e-mail gebruikt.
  • Weet je hoe je mail effectief kan gebruiken (bepalen onderwerp, werken met cc’tjes, bcc’tjes en toevoegen van bijlagen).
  • Weet je hoe je mails slim kan opbergen.
  • Heb je inzicht in hoe je e-mailberichten kan coderen.

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven