E-learning: Aan de slag met NLP

29SepHele dag31OktE-learning: Aan de slag met NLPWil jij invloed uitoefenen op jouw onbewuste brein processen?(Hele dag) 4 Plaatsen beschikbaar

Tijd

September 29 (Donderdag) - Oktober 31 (Maandag)

Details

Neem een kijkje in de wereld van Neuro Lingustisch Programmeren, afgekort NLP. Leer hoe je effectiever kunt denken en communiceren voor meer plezier en succes.

Ontvangt praktische tips omtrent om denken. Tijdens de training krijg jij een kijkje in hoe jouw brein informatie verwerkt. Je komt erachter wat voor jou de ideale manier is om gedachten te veranderen waardoor je je beter gaat voelen. Door het toepassen van NLP-technieken kun jij je gedachten positief beïnvloeden. Je leert om je emoties mee te sturen. Wanneer je dit goed onder de knie hebt, heb je meer controle over je gedachten en je gevoelens en dus meer grip op je leven.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leer.nl Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van dit online hoorcollege ben jij:

  • In staat negatieve gedachten om te vormen naar positieve gedachten;
  • Meer bewust van de wijze waarop men denkt;
  • In staat om betere resultaten te bereiken, door het omvormen van gedachten;
  • In staat om belemmerende overtuigingen om te kunnen zetten naar positieve gedachten

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

4 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven