E-learning: ADHD

MarE-learning: ADHDWeet jij wat ADHD echt inhoud en hoe je ermee om kunt gaan?De hele maand (Maart) 10 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Maart)

Details

Kennis opdoen over ADHD?

Wat is ADHD nu precies en hoe ga je er goed mee om? Tijdens deze e-learning leer jij er alles over.

Veel mensen zijn bekend met de term ADHD. Vaak associëren we het met druk gedrag, maar weet jij ook wat daar achter schuil gaat? ADHD kom je tegen bij kinderen of volwassen, tijdens het sporten, je werk of tijdens het doen van vrijwilligerswerk. Maar lief 2,9% van de Nederlandse bevolking heeft ADHD en daarmee komt het geregeld voor. Wil jij hier meer over leren en beter mee om kunnen gaan? Dan is deze training iets voor jou!

”In deze online training maak je kennis met wat ADHD inhoudt, hoe je het kunt herkennen en hoe je ermee omgaat. Wil jij ook aan de slag? Schrijf je dan snel in!”

Doelgroep
Voor iedere Bredase vrijwilliger die meer wil leren over wat ADHD inhoudt en hoe je ermee om kunt gaan. Van trainers tot taalcoaches en andere vrijwilligers!

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl
Je ontvangt van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de e-learning:

  • Weet jij wat ADHD inhoudt.
  • Weet je wat de kenmerken zijn van ADHD.
  • Weet je hoe je met ADHD om kunt gaan.

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven