E-learning: AI voor beginners

JanE-learning: AI voor beginnersLeer hoe AI jouw leven makkelijker kan maken!De hele maand (Januari) 5 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Januari)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wil jij meer te weten komen over kunstmatige intelligentie? Dan is deze beginners e-learning iets voor jou!

 

AI (artificiële intelligentie) ofwel kunstmatige intelligentie. Jij hebt er vast wel eens van gehoord. Er wordt steeds meer mee gedaan. En straks is het niet meer uit ons leven weg te denken. Maar wat heb je eraan? En wat kun jíj ermee?

In deze online training kom je meer te weten over AI. Je leert het beter te begrijpen. Maar ook leer je waarvoor je het kunt gebruiken. Wist je dat je AI kunt gebruiken voor dagelijkse taken? Het maakt je leven makkelijker – en jij weet straks hoe!

Wil je meer te weten komen over de opkomende trend? En hoe jij het kunt gebruiken? Dan is deze e-learning zeker iets voor jou!

Doelgroep
Deze cursus is voor alle vrijwilligers die meer te weten willen komen over kunstmatige intelligentie.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

5 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven