E-learning: Alles op een rijtje

JunE-learning: Alles op een rijtjeWil jij aan de slag met het ordenen van jouw gedachten? De hele maand (Juni) 6 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Juni)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wil jij al je gedachten op een rijtje krijgen? Dan is deze e-learning zeker iets voor jou!

Ons brein krijgt op een dag een hoop te verduren. Gemiddeld krijgen we 4.6 miljoen prikkels per seconde (!) binnen waarvan we een hoop filteren en er  7 à 10 verwerken. Onze hersenen zorgen ervoor dat wij goed blijven functioneren, op goede ideeën komen en onze doelen behalen. De dagelijkse maatschappij vraagt ons om constant te presteren en aan te staan. We staan vaak onder druk om alles zo goed mogelijk te doen. Dit kan ontzettend overweldigend zijn, waardoor we moeilijker tot rust komen in ons hoofd. Herken jij je hierin? Dan is deze cursus misschien wel wat voor jou!

In deze digitale cursus krijg je meer inzicht in het vergroten van jouw zelfbeeld en jouw algemene inzetbaarheid. Zo ga je aan de slag met zelfmanagement, je sociale, innovatieve-en analytische vaardigheden. Ook leer je efficiënter mensen & taken te managen. Hiermee richt jij je op jouw carrière/doelen/wensen, of het professionaliseren van jouw werkzaamheden.

Wat voor jou? Schrijf je dan vooral in!

In deze digitale cursus leer je hoe je kunt omgaan met de onrust in je hoofd zodat je meer tijd krijgt voor zaken die echt belangrijk voor je zijn.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven.
 De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgende van deze e-learning:

  • kun je beter omgaan met onrust in je hoofd;
  • weet je hoe je mentale rommel kunt opruimen (gedachten, zorgen, angsten);
  • heb je inzicht in jouw tijd en weet je wat jij belangrijk vind en waar jij tijd aan wil besteden.

 

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

6 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven