E-learning: Analytisch en creatief denken

JulE-learning: Analytisch en creatief denkenWanneer kun jij het beste denken op welke manier?De hele maand (Juli) 9 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Juli)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wat voor soort denker ben jij? 

Iedereen heeft zijn eigen manier van denken tijdens situaties of bij problemen. Maar niet al je gedachten zijn altijd even efficiënt of effectief.  In deze e-learning  leer je meer over het structureren en het laten aansluiten van je denkvermogen in specifieke situaties.

Analytisch of creatief omgaan met een probleem? Hier tussen zit een groot verschil. Maar beide benaderingen kunnen nuttig zijn! Het is de kunst om uit te maken welke denkstijl op welk moment het beste uitkomt. Deze online cursus helpt je om de twee denkstijlen en de voordelen beide te begrijpen. Het gaat daarbij niet om de vraag welke stijl ‘beter’ of ‘minder goed’ is. Je leert scherp te kijken naar de situatie waarbinnen een vraag of een probleem zich voordoet.

”Jij het jou interessant om op een andere manier te leren denken? Dan is deze training iets voor jou!” 

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leer.nl
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze e-learning:

  • Heb jij inzicht in je eigen denkstijl.
  • Weet jij welke denkstijlen jij kunt hanteren.
  • Weet jij hoe je diverse denkstijlen kunt toepassen of grote of kleine vraagstukken/problemen/situaties.

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

9 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven