E-learning: Assertiviteit

AprE-learning: AssertiviteitWil jij beter voor jezelf op leren komen?De hele maand (April) 15 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (April)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Leer hoe je beter voor jezelf kunt opkomen

Onze grenzen aangeven is niet altijd even makkelijk. Vind je het moeilijk om tijdens een vergadering je mening te geven? Neem jij soms teveel hooi op je vork? Of zeg vaak ”ja” als je eigenlijk ”nee” bedoelt….? Herken jij jezelf hierin? Dan is deze training iets voor jou! Tijdens deze training ga je aan de slag met weerbaarheid, grenzen aangeven, regie nemen en werk je aan effectief communiceren in combinatie met sociale vaardigheden.

”Assertiviteit is de perfecte balans tussen voor je eigen belangen opkomen en rekening houden met de behoeften van de ander”.

Kan jij tips gebruiken als het gaat om voor jezelf opkomen? Dan is deze training geschikt voor jou!
Wij helpen jou een handje hoe je op een respectvolle manier jouw mening kan geven.

 

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven.
 De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze training heb jij ervaren hoe jij op een gebalanceerde manier voor jezelf op kunt komen.

  • Aan de hand van verschillende oefeningen heb jij geleerd hoe jij wel overwogen keuzes kunt maken in welk gedrag jij graag wil vertonen.
  • Leer je persoonlijke belangen af te wegen tegen die van een ander;
  • Heb je inzicht gekregen in hoe je beter voor je eigen belangen kunt zorgen.

 

‘’Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

15 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven