E-learning: Blogs en columns schrijven

NovE-learning: Blogs en columns schrijvenDe hele maand (November) 2 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (November)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wil jij blogs of columns leren schrijven? Dan is deze e-learning iets voor jou!

Een blog of column kan je op verschillende manieren inzetten. Misschien vind jij het gewoon leuk om jouw creativiteit de vrije loop te laten. En lekker te schrijven! Maar wist je dat je een blog of een column ook als middel kunt inzetten voor het overbrengen van jouw boodschap? En om jouw gewenste doelgroep te bereiken? Lijkt het jou interessant om te leren hoe je zo’n blog of column maakt? Dan is deze online training iets voor jou!

De online cursus ‘Blogs en columns schrijven’ leert je alles om goede columns en blogs te schrijven!


Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de e-learning:

  • Heb je kennis van het schrijfproces (voorbereiden, opbouwen van document, schrijven, gebruik van stijlmiddelen)
  • Weet je hoe iets of iemand beter kunt presenteren via een column of blog.

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

2 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven