E-learning: Brainstormen

NovE-learning: BrainstormenOntdek toffe mogelijkheden waar je eerder nog niet aan had gedacht. Samen kom je tot nieuwe inzichten!De hele maand (November) 13 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (November)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Ontdek nieuwe mogelijkheden door te brainstormen

Ben jij benieuwd naar de inzichten of ideeën van anderen? Dan kan brainstormen een mooie manier zijn om verfrissende inzichten te geven. Hierdoor komen dingen naar boven, waar jij nog niet eerder aan heb gedacht! Zonder gelijk te oordelen over of een idee wel/niet goed is, breng je gedachtes bij elkaar, wat kan leiden tot nieuwe acties.

Samen weet je meer dan alleen, maar hoe trek je de goede gedachtes uit je hoofd? Of uit het hoofd van iemand anders? Stel jij een vraag per mail, of spontaan in een overleg? Niet iedereen heeft gelijk een antwoord paraat – en dat is niet erg! Soms moet je geïnspireerd worden om tot nieuwe ideeën te komen, en dat doe je vaak door een setting te creëren waarin men vrijuit kan spreken en niets te gek is. Zo kom je tot nieuwe inzichten en kunnen creatieve gedachten gaan leven. In deze e-learning leer jij hoe brainstormen werkt en hoe je dit introduceert in een groep of bij jezelf. Lijkt jou dit interessant? Schrijf je dan snel in!

”Brainstormen is leuk in groepen, maar het kan ook alleen. Maak kennis met hoe deze creatieve methodiek jou kan inspireren & helpen voor het vergaren van nieuwe inzichten of toffe ideeën. Ontdek ook de kracht van jouw team!”

Doelgroep
Deze cursus is voor alle vrijwilligers die aan de slag willen met brainstormen. Het is een creatieve techniek om nieuwe ideeën of inzichten te verzamelen. Van teamleiders of coördinatoren tot individuele vrijwilligers die zelf aan de slag willen.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de e-learning:

  • Weet jij hoe je effectief een brainstormsessie kunt leiden in een groep.
  • Weet jij hoe je een brainstormsessie goed voorbereidt.
  • Weet jij hoe je op een doeltreffende manier een groep kunt enthousiasmeren.
  • Weet je hoe je op een goede manier een vervolg kunt geven aan de brainstormsessie.
  • Heb je kennis gemaakt met twee theoretische modellen “Denkhoeden” en “Morfologische Matrix” en weet jij hoe deze van invloed zijn op een effectieve brainstormsessie.

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

OpenNog beschikbare plaatsen

Scroll naar boven