E-learning: burn-out voorkomen

JunE-learning: burn-out voorkomenKIES VOOR JEZELF! WIL JIJ LEREN HOE JE GAS TERUG NEEMT? De hele maand (Juni) 7 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Juni)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Kies voor jezelf! Neem op tijd gas terug en voorkom een burn-out.

Wordt alles om je heen soms te veel? Door je werk, of je privé situatie? Kun jij verplichtingen en verwachtingen niet altijd waarmaken? En heb je het gevoel dat de druk steeds groter wordt? Dan is het tijd voor actie! Het is belangrijk om stress op te merken, vóór je overspannen raakt. Voorkomen is namelijk makkelijker dan genezen. Wil jij een burn-out voor zijn? Dan is deze e-learning zeker iets voor jou!

In deze e-learning ga je aan de slag met hoe je signalen kunt herkennen. Je krijgt tips welke stappen je kunt nemen in het voorstadium. Zo voorkomen je dat je een burn-out krijgt.  Je krijgt praktische tips hoe je op een goede manier met druk, stress en overbelasting kunt omgaan.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze e-learning:

  • weet jij hoe je signalen van stress en overbelasting op tijd kunt herkennen;
  • weet jij wat te kunt doen bij stress en overbelasting;
  • heb je meer inzicht en handvatten hoe je om kunt gaan met dagelijkse druk.

” Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een certificaat.”

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

7 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven