E-learning: Canva voor beginners

FebE-learning: Canva voor beginnersLeer hoe je makkelijk mooie flyers, kaartjes, posters (en meer) ontwerpt! De hele maand (Februari) 6 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Februari)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Zin om creatief aan de slag te gaan?

Heb jij wel eens een presentatie nodig? Een visitekaartje, of een logo? Wil jij gave berichten kunnen maken voor op social media? Je hoeft het niet meer aan iemand anders te vragen! Want met Canva kan jij het straks allemaal zelf!

Canva is een makkelijk online programma. Het is ideaal voor marketing en communicatie. Je kunt het kosteloos gebruiken, zodat jij zelf iets kunt ontwerpen. Het werkt heel makkelijk en de mogelijkheden zijn eindeloos. In deze e-learning leer jij werken met dit makkelijke programma. Je gaat aan de slag met de basis. Zo kun jij straks vanalles maken, voor werk en privé. Enthousiast geworden? Dan is deze e-learning echt iets voor jou!

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze e-learning:

  • Weet jij hoe je een een profiel aanmaakt op Canva.
  • Ken je de verschillende instellingen binnen het programma.
  • Weet jij hoe je teamleden kunt uitnodigen en kunt samenwerken.
  • Snap je hoe sjablonen werken en hoe je deze kunt aanpassen naar jouw eigen ontwerp.
  • Weet jij hoe je content kunt uploaden voor bijvoorbeeld social media.
  • Weet je hoe jij jouw definitieve ontwerp kan downloaden naar verschillende formats, denk bijvoorbeeld aan een Powerpoint, PDF document, social media campagne of website.

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een certificaat.”

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

6 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven