E-learning: Complimenten geven

NovE-learning: Complimenten gevenDe hele maand (November) 13 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (November)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wil jij ontdekken wat de impact van een compliment is? En hoe je een compliment geeft? Dan is deze e-learning iets voor jou!

We nemen vaak veel voorlief maar ken jij de kracht van een compliment? Dat ene woordje waardoor de ander zich gewaardeerd voelt of extra gemotiveerd wordt om door te gaan. Kleine dingen als een compliment kunnen een grote impact hebben op de ander.

Maar waarom doen we het dan toch niet dagelijks? Je zou zeggen een compliment geven is toch niet zo lastig? Echter is het geven van complimenten niet vanzelfsprekend en zeker niet altijd makkelijk. Dat komt omdat we niet echt weten hoe dat precies werkt. In deze online cursus worden de voornaamste onderwerpen rondom het geven van complimenten eenvoudig onder de loep gelegd.

Doelgroep
Deze training is ingestoken voor leidinggevende maar ik ook geschikt voor iedere andere vrijwilliger die graag aan de slag wil met het geven van complimenten.

Mee doen?
Schrijf je dan nu in! Klik op ‘Ja ik ben er bij!’
En wij regelen de rest 🙂

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

13 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven