E-learning: De kracht van consistentie

DecE-learning: De kracht van consistentieHoe consistent ben jij?De hele maand (December) 10 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (December)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Kun jij bij je standpunt blijven? Of ben jij soms nog te flexibel?

Dagelijks verandert er een hoop om ons heen. Meer dan ooit komen veranderingen en vernieuwingen razendsnel op ons pad. Tegenwoordig zijn we (bijna) overal van op de hoogte. Dat vraagt vaak om verandering. Flexibel zijn, meebewegen en ons aanpassen is helemaal van deze tijd. Maar daardoor wordt het wel moeilijk om consistent te blijven. Houd jij je aan gewoontes of routines? Zoals goede voornemens? Hoelang hou jij deze vol? We hebben consistentie nodig voor het onderhouden van relaties, de dagelijkse bezigheden of je (vrijwilligers)werk.

”Makkelijker gezegd dan gedaan! Woord bij daad voegen is vaak lastig. Daar gaat deze training bij helpen! In deze training leer je hoe jij consistent blijft in je dagelijkse (werkende) leven.  Zo haal jij straks nog meer uit de dingen die je al deed!”

Doelgroep
Deze cursus is voor alle vrijwilligers die aan de slag willen met consistentie.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl.
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze training:

  • Weet je hoe je consistentie kunt opbouwen;
  • Heb je inzicht in hoe je consistent kunt zijn, ondanks angst die je kan ervaren;
  • Heb je tien praktische manieren om consistent te zijn.
  • Ben je aan de slag gegaan met drie gewoonten om consistent te zijn.

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

10 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven