E-learning: De kracht van creativiteit

MarE-learning: De kracht van creativiteitDe hele maand (Maart) 10 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Maart)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Creativiteit is voor iedereen!

Misschien lees jij dit en denk je: “Maar ik ben helemaal niet creatief! Dat ben ik nooit geweest en zal ik waarschijnlijk ook nooit worden!”
Nou… daar heb je het mis. Want iedereen heeft creativiteit! Wil je daarachter komen? Dan nodigen wij jou van harte uit om jouw creativiteit te ontdekken.

Lekker bakken, koken, schilderen, muziek maken, of lekker recreatief bezig zijn op een andere manier. Dit is allemaal creativiteit! Het zit ‘m ook in de manier van denken over verschillende situaties. Bedenk jij unieke of slimme oplossingen voor problemen? Kun jij goed omgaan met problemen?  Creativiteit kan je ver brengen en: echt iedereen heeft het. Wil jij je creativiteit ontdekken en leren wat je er mee kunt? Dan is deze online training zeker iets voor jou!

Nieuwsgierig geworden naar deze digitale training? Schrijf je dan in, via ‘Ja ik ben er bij‘.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur in de online leeromgeving: mooiwerk.leert.nl
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag dit e-book te luisten waarvoor jij je hebt ingeschreven. Het e-book is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl – Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

10 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven