E-learning: De kracht van discipline

FebE-learning: De kracht van disciplineVerbeter jouw discipline; zo behaal jij jouw doelen! De hele maand (Februari) 3 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Februari)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Jouw discipline ontwikkelen? Dat leer je in deze digitale training!

Wat is discipline eigenlijk? En hoe kun je dit ontwikkelen om jouw doelen te bereiken? Daar ga je in deze e-learning mee aan de slag. De enige manier om je doelen te bereiken en je dagelijkse taken te voltooien, is door zelfdiscipline te hebben. We nemen je mee in de verschillende aspecten van zelfdiscipline, zowel de goede als de slechte kanten van discipline en wat dit met je doet, wat je kunt bereiken en hoe je dit kunt ontwikkelen.

Heb jij doelen die je wil behalen, maar lukt het je niet om vol te houden? Dan is deze training wat voor jou!

Doelgroep
Deze cursus is voor alle vrijwilligers die aan de slag willen met discipline.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl.
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!7

3 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven