E-learning: De kracht van social media

MeiE-learning: De kracht van social mediaLeer hoe je social media succesvol gebruiktDe hele maand (Mei) 1 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Mei)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wil leren hoe jij jouw vrijwilligersorganisatie op de kaart zetten met sociale media?

Social media is niet meer weg te denken. We gebruiken het bijna allemaal. Even kijken op Facebook, even een appje naar je moeder, even een foto plaatsen op Instagram.

Ook steeds meer bedrijven en organisaties ‘doen er wat mee’. Zo kun je contact houden met de doelgroep. Of je diensten promoten. Maar hoe doe je dit nu succesvol? Hoe haal je er uit wat er in zit? In deze online training leer je hoe je sociale media succesvol kunt inzetten. En hoe je de doelgroep aanspreekt en de aandacht vasthoudt.

”In deze online cursus gaan we dieper in wat de kracht is van social media en hoe jij en je organisatie kunnen groeien via deze platforms. Hoe krijg je veel views en bekendheid? Hoe pak je dit strategisch aan en hoe houd je je publiek bij je? Je wilt natuurlijk dat mensen jouw vrijwilligersorganisatie leren kennen. Hoe zet je social media hiervoor in? In deze cursus leer je het! ”


Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven.
De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de e-learning:

  • heb je kennisgemaakt met de online manieren om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij de doelgroep;
  • weet je hoe je succesvol gebruik kunt maken van sociale media;
  • ken je het nut van sociale strategieën;
  • weet je hoe je een online nieuwsbrief kan maken.

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

1 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven