E-learning: De kracht van tijd

DecE-learning: De kracht van tijdLeer hoe je tijd kunt inzetten om meer uit je leven te halenDe hele maand (December) 7 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (December)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Leer hoe je de tijd die je hebt goed inzet voor een ander en jezelf.

Iedere dag heeft 24 uur. Voor je het weet, is het weer voorbij. Ben jij je bewust van de tijd die je hebt? En hoe jij deze uren investeert?
Tijd is tegenwoordig net zo waardevol als geld. Je kan het maar één keer inzetten! Doe jij de dingen die je echt belangrijk vind? Of besteed je ook heel vaak tijd aan nutteloze dingen waarvan je achteraf denkt: wat zit ik nu eigenlijk te doen? In deze training leer jij de waarde van tijd en hoe jij meer uit je tijd kunt halen!

”Hoe houd jij meer tijd over dingen die jij echt belangrijk vind? Misschien is dit minder tijd op sociale media en meer tijd voor je vrienden, minder werken en meer tijd voor jezelf! Of juist meer tijd voor je vrijwilligerswerk en minder tijd voor ………. YOU NAME IT!

Je bent zelf eigenaar van je tijd en JIJ kiest waar jij je tijd aan besteedt. Waar krijg jij nu het meeste energie van? Waar moet JOUW prioriteit naar uit gaan? En wat mag even op een lager pitje?”

Doelgroep
Deze cursus is voor alle vrijwilligers die aan de slag willen met hun eigen tijd.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl.
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de e-learning:

  • heb je inzicht in de waarde van tijd;
  • weet je hoe je meer uit je tijd kunt halen;
  • weet hoe je productiever kunt worden voor jezelf en anderen.

 

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

7 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven