E-learning: De kracht van woorden

NovE-learning: De kracht van woordenBen jij je bewust van jouw taalgebruik?De hele maand (November) 8 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (November)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Ben jij je bewust van de impact die jij maakt met de woorden die je gebruikt?

Heel de dag door praten we. We gebruiken daarbij heel veel woorden. De één heeft meer betekenis dan de andere. Ben jij je bewust jouw eigen communicatie en wat jouw woorden teweeg kunnen brengen bij een ander? Woorden kunnen aanzetten om een ander te inspireren, te motiveren, te waarderen of iets met iemand te doen. Het kan positief zijn, maar soms ook negatief. En misschien weet jij dit niet eens!

Woorden zijn medebepalend hoe mensen jou zien. Daarnaast hebben ze effect op het beïnvloedingsproces. Woorden hebben ook een helende kant. Zo zijn er verschillende dingen die jij kunt bereiken met de woorden die je gebruikt.

Wil jij leren hoe jij met gerichte taal impact kan maken in jouw omgeving?
Dan is deze e-learning zeker iets voor jou!

Doelgroep
Deze cursus is voor alle vrijwilligers die aan de slag willen met hun taalgebruik.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl.
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

8 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven