E-learning: Delegeren

OktE-learning: DelegerenDelegeren, zó doe je dat! Aan de slag met taken overdragen en de controle los leren latenDe hele maand (Oktober) 10 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Oktober)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wat voor leider ben jij of wil jij zijn?

Sta jij graag aan het stuur? Of vind jij het lastig om de touwtje even los te laten en werk(zaamheden) aan anderen over te dragen? Dan is deze training misschien wel iets voor jou! Leer hoe je taken op een doeltreffende manier ook anders kunt verdelen.

Controle hoeft niet verkeerd te zijn, maar het kan ook heel beklemmend zijn. Voor jezelf, maar misschien ook voor jouw collega’s of medevrijwilligers. Goed nieuws: je hoeft niet altijd alles alleen te doen. Door te delegeren kun jij ruimte krijgen om andere (misschien wel belangrijkere) zaken op te pakken – én daarmee ook een ander in zijn kracht te zetten. Door het geven van vertrouwen en verantwoordelijkheid, geef je de iemand anders juist de mogelijkheid om te groeien. Zo breng je jouw vereniging of project samen weer een stapje verder. In deze online training leer je hoe je taken en verantwoordelijkheden kunt overdragen en vertrouwen mag hebben in jezelf en de ander.

“Vertrouwen hebben in jezelf én in elkaar: dit werkt altijd goed in een organisatie of tijdens een project! Deze online training helpt je bij een perfecte werkverdeling voor jou en je (vrijwilliger)collega’s, schrijf jij je in?”

Doelgroep
Voor iedere Bredase vrijwilliger die aan de slag wil met delegeren. Van teamleiders of coördinatoren tot individuele vrijwilligers die zelf aan de slag willen met dit onderwerp.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de e-learning:

  • Weet jij wat delegeren inhoudt.
  • Kan jij meer verantwoordelijkheden overlaten aan andere medewerkers of vrijwilligers.
  • Heb je meer vertrouwen in jezelf en in de ander.
  • Heb je kennis gemaakt met de belangrijkste zaken bij het delegeren van taken.

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven